Kombinert billett

Torsdag 14, Fredag 15, Lørdag 16. Mars 2024

"Den ultimate Fiskeopplevelsen: Kombinert Billett til Lofotcupen, Skreicupen og VM i Skreifiske!"

Er du klar for en uforglemmelig fiskeeventyr i hjertet av Lofoten-øyene? Vi presenterer den ultimate fiskepakken som gir deg tilgang til tre fantastiske dager på havet til en ekstraordinær pris.

Lofotcupen: Delta i Lofotcupen, den mest prestisjefylte fiskekonkurransen i området, og konkurrer om spennende premier i et lokalt arrangement som har stått på i årevis.

Skreicupen: Opplev Skreicupen, hvor fiskeentusiaster fra hele verden samles for å konkurrere i ulike kategorier og dele sine beste fiskehistorier.

VM i Skreifiske: Bli en del av VM i Skreifiske, et av de mest imponerende sportsfiskearrangementene internasjonalt, og konkurrer om æren, stolthet, minner, jakten på skrei og om tittelen som Verdensmester.

Med vår kombinerte billett får du tilgang til alle tre arrangementene til en redusert pris for kun 3499,-*

Dette betyr mer tid på havet, flere sjanser til å fange fisk, konkurrere, samt et bredere nettverk av likesinnede fiskere fra hele verden. Nyt den mest omfattende fiskeopplevelsen i Lofoten uten å bekymre deg for ekstra kostnader.

Bli med på eventyret: Grip sjansen til å delta i Lofotcupen, Skreicupen og VM i Skreifiske til en enestående pris. Denne kombinerte billetten gir deg adgang til en verden av fiskeopplevelser du aldri vil glemme.

Spar penger, fang fisk, og skap minner. Bestill din kombinerte billett i dag og vær med på fiskefestivalen VM i Skreifiske 2024!

 

*Prisen inkluderer ikke båtleie

Største fisk

Fiskeutstyrspakke

Gavekort Thon

Flytedress

Største fangst

Fiskeutstyrspakke

Gavekort Thon

Flytedress

Idealvekt

15 000 kr

Kombinert

VM i Skreifiske, Skreicupen og Lofotcupen

Kr 3499
  • Båtplass, + 3000 kr
  • Lagdeltagelse, + 200 kr
  • * Junior, + 1500 kr
  • Lagdeltagelse(NHF), + 0 kr
  • Justering, + 0 kr

Huskeliste

For å delta under Lofotcupen er det en del ting du trenger.