Reise og overnatting

Velkommen til Vågan kommune i Lofoten

Lofoten har tre lokale flyplasser, men de to nærmeste er Svolvær Lufthavn Helle som ligger rett utenfor Svolvær, og Leknes Lufthavn som ligger i underkant av 1 time unna Svolvær. For å komme seg til disse reiser du med Widerøes direkteflygninger fra Bodø, eller fra så og si alle flyplasser i Norge med noen mellomlandinger.
Du kan også reise til Narvik-Harstad Lufthavn (Evenes), her må du beregne cirka 2,5 time biltur til Svolvær. Leiebiler er tilgjengelig fra både Evenes og Svolvær. Bussruter fra flyplassene finner du på 177nordland.no

Overnatting

THON SVOLVÆR


Ditt hjem i hjertet av Lofoten
Velkommen til Thon Hotel Svolvær, ditt komfortable og gjestfrie tilfluktssted i hjertet av Lofoten. Her finner du den perfekte kombinasjonen av moderne bekvemmelighet og naturskjønnhet som tar pusten fra deg.

Din opplevelse på Thon Hotel Svolvær vil bli preget av den fantastiske utsikten over majestetiske fjorder og fjell, de delikate smakene av lokal mat og sjømat, og den hjertelige gjestfriheten som er typisk for Lofoten. I tillegg er vi stolte over å være vertskap for VM i Skreifiske, og vi har et eget fiskemottak som lar deg oppleve spenningen av fiskets verden innenhus!

Enten du er på reise for forretninger eller fornøyelse, vil Thon Hotel Svolvær være ditt hjem borte fra hjemmet i denne sjarmerende småbyen.

Velkommen til Thon Hotel Svolvær, hvor vi kombinerer komfort med Lofotens naturlige skjønnhet og huser VM i Skreifiske med eget fiskemottak!

THON LOFOTEN 

Ditt Eksklusive Fristed i Hjertet av Lofoten
Velkommen til Thon Hotel Lofoten, et unikt og luksuriøst tilfluktssted som omfavner Lofotens sjarm og skjønnhet. Her kan du oppleve en uslåelig kombinasjon av moderne komfort og autentisk nordnorsk gjestfrihet.

Vår beliggenhet i hjertet av Svolvær gir deg muligheten til å utforske Lofoten på sitt beste. Med majestetiske fjorder, fjelltopper som rager mot himmelen, og det brytende Atlanterhavet rett utenfor døren, vil du føle deg omfavnet av naturens kraft og skjønnhet.

På Thon Hotel Lofoten vil du finne komfortable rom og førsteklasses fasiliteter som gir deg den avslappende atmosfæren du trenger etter en dag med eventyr. Vår restaurant Paleo serverer ferske, lokale delikatesser og sjømat, slik at du kan smake på Lofotens kulinariske skatter.

Enten du er her for å utforske naturen, oppleve kultur, eller delta i VM i Skreifiske, vil Thon Hotel Lofoten være ditt hjem borte fra hjemmet i denne utrolige delen av verden.

Velkommen til Thon Hotel Lofoten, hvor vi forener luksus med Lofotens naturlige vidunder!

SCANDIC SVOLVÆR

Ditt Moderne Tilfluktssted med Nordnorsk Flair og Nautisk Baugdesign

Velkommen til Scandic Svolvær, hvor moderne komfort møter den autentiske sjarmen til nordnorsk kultur. Vår unike blanding av tidløs eleganse og moderne bekvemmelighet gjør oss til det perfekte utgangspunktet for ditt opphold i Lofoten.

Når du går gjennom våre dører, blir du møtt av en atmosfære som reflekterer den arktiske naturen rundt oss. Våre rom og suiter er nøye designet for å gi deg komforten du trenger etter en dag med utforsking. Legg spesielt merke til vårt nautisk inspirerte baugdesign på restaurant og baren vår , som gir en unik følelse av å være omgitt av Lofotens maritime arv.

Ditt Eventyr Begynner Her:
Scandic Svolvær er din gateway til Lofotens eventyr. Uansett om du drømmer om å oppleve den spektakulære naturen, delta på VM i Skreifiske, dykke inn i kystkulturen, eller utforske den lokale gastronomien, er vårt dedikerte team klare til å hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut.

Vi ønsker deg velkommen til å utforske våre moderne fasiliteter, inkludert vår restaurant som serverer kulinariske herligheter laget av lokale råvarer. 

Velkommen til Scandic Svolvær, hvor vi kombinerer nordnorsk sjarm med moderne eleganse og et nautisk baugdesign for ditt ultimate Lofot-opphold!

SVINØYA RORBUER

Ditt tilfluktssted ved havet
Velkommen til Svinøya Rorbuer, ditt bortgjemte paradis ved havet. Her, på Svinøya i Svolvær finner du en unik kombinasjon av autentisk kystkultur og moderne komfort.

Dine dager på Svinøya vil bli fylt med det majestetiske landskapet, den beroligende lyden av bølgeskvulp og opplevelsen av å bo i tradisjonelle, sjarmerende rorbuer rett ved havet. Det er stedet hvor eventyr og avslapning møtes, og hvor du kan utforske naturens skatter eller bare lene deg tilbake og nyte roen.

Enten du er en ivrig fisker, en naturelsker eller bare søker en stille flukt fra hverdagen, vil Svinøya Rorbuer gi deg minner som varer livet ut.

Velkommen til Svinøya Rorbuer, din oase ved havet!

.

ANKER BRYGGE

Din Idylliske Base i Hjertet av Lofoten
Velkommen til Anker Brygge, ditt sjarmerende og idylliske tilfluktssted i hjertet av Svolvær. Her finner du den perfekte blandingen av komfort og sjøkantens ro, med enkel tilgang til alt som gjør Lofoten så spesielt.

Vår beliggenhet rett ved vannkanten gir deg en imponerende utsikt over Svolværs vakre havn og fjellene som omgir den. Dette er stedet hvor du kan våkne opp til lyden av bølgene og nyte en avslappende morgenkaffe med panoramautsikt.

Din Base i Eventyrets Rike:
Anker Brygge er det ideelle utgangspunktet for å utforske Lofotens prakt. Enten du ønsker å delta på VM i Skreifiske, vandre i fjellene, utforske de kulturelle skattene eller oppleve de lokale smakene av Lofoten, er alt innen rekkevidde.

Når dagen er omme, kan du slappe av i komfortable rom og suge inn atmosfæren av et autentisk fiskevær. Vår restaurant Kjøkkenet serverer ferske fiskeretter og lokale spesialiteter for å gjøre din Lofot-opplevelse komplett.

Velkommen til Anker Brygge, hvor vi lar deg fordype deg i sjøkanten og oppleve Lofotens sjel!

Samarbeidspartnere: