Reise og overnatting

Velkommen til Svolvær, Lofoten

Lofoten har tre lokale flyplasser, men de to nærmeste er Svolvær Lufthavn Helle som ligger rett utenfor Svolvær, og Leknes Lufthavn som ligger i underkant av 1 time unna Svolvær. For å komme seg til disse reiser du med Widerøes direkteflygninger fra Bodø, eller fra så og si alle flyplasser i Norge med noen mellomlandinger.

Du kan også reise til Narvik-Harstad Lufthavn (Evenes), her må du beregne cirka 2,5 time biltur til Svolvær.

Leiebiler er tilgjengelig fra både Evenes og Svolvær. Bussruter fra flyplassene finner du på 177nordland.no

Overnatting

Thon Hotel Svolvær Thon nye hotell i Svolvær har store og komfortable rom med utsikt, restaurant, bar, stor og moderne konferansesal, treningsrom og huser VM i Skreifiske med sitt eget fiskebruk

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Du kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet, og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær. I vår restaurant får du hver dag servert en av Norges beste frokoster.

Scandic Vestfjord Lofoten. Et destinasjonshotell i vakre omgivelser, for aktive mennesker som ønsker en god seng å sove i. Scandic Vestfjord Lofoten ligger på kaia i sentrum av Svolvær, med fjell og hav som nærmeste nabo.

Lofoten Suitehotel åpnet dørene år 2010 og er et moderne hotell med suiteleiligheter fordelt på 3 av Lofothavn sine 6 etasjer.

Anker brygge. På øya Lamholmen midt i Svolvær havn finner du Anker Brygge, et fullservice rorbuanlegg med 27 eksklusive rorbuer og suiter, konferansefasilitete

Scandic Svolvær. Med spektakulær landskap og vakker natur er dette hotellet for deg som vil oppleve Lofoten på sitt beste. Sett av tid til å utforske denne spennende destinasjonen som byr på alt fra spekkhogger-safari og nordlys, til dykking og fjellklatring.

Fast Hotel Lofoten ligger sentralt i Svolvær. Det er bare 500 meter langs ærverdige Vestfjordgata til Torget. Hotellet ligger i et stille og rolig boligområde.

Fast Hotel Svolvær ligger rett ved hovedinngangen til Lofoten kulturhus, hurtigrutekaia, busstasjonen, taxi og det mye besøkte Lofoten Krigsmuseum. Det er knappe 100 meter til Svolvær Torg.

Nyvågar Rorbuhotell ligger idyllisk til ved Lofothavet, på det historisk viktige området Storvågan. Her har vi komfortable og romslige rorbuer og en restaurant i væreierstil. (NB – Hotellet ligger i Kabelvåg)

Svinøya Rorbuer. På Svinøya kan du overnatte i våre koselige og komfortable rorbuer, mens du utforsker Lofoten. Våre rorbuer er idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel lokal bebyggelse.

Samarbeidspartnere:

Loading cart ...